Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Xarxa porta "Els tres ossos" al Teatre Casal

La Xarxa porta "Els tres ossos" al Teatre Casal

La Xarxa continua la programació estable de tardor amb un espectacle deliciós, "Els tres ossos" de la companyia de titelles l’Estaquirot. El podreu veure diumenge 11 de novembre, a les 18 hores, al Teatre Casal.
La Xarxa porta "Els tres ossos" al Teatre Casal

Cartell de la representació.

L’Estaquirot Teatre, una companyia amb una trajectòria de més de 45 anys, cuida molt els detalls dels seus espectacles, utilitzant noves tècniques de construcció de titelles, així com a nous materials, com ara les escumes, el làtex, resines, etc. D’aquesta manera cada espectacle és únic.

"Els tres ossos" és una recreació del conte popular “La Rínxols d’Or” però en aquest cas la història se centra amb la família dels ossos. 
Un espectacle deliciós, una escenografia molt acurada amb unes caixes que es van obrint i tancant i una música creada expressament per la ocasió.

Sinopsi
Els tres ossos es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada. Quan arriba l’hora de fer el dinar, preparen una bona sopa i mentre esperen que es refredi, surten a passejar. Quan són fora es presenta la Rínxols d’or, una noia molt tafanera i trapella, que acaba alterant l’harmonia familiar.
Espectacle de titelles, especialment per als més petits.

Informació i cartell aportat per La Xarxa Cervera.