Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Universitat de Cervera acull una trobada de vuitanta clarinetistes

La Universitat de Cervera acull una trobada de vuitanta clarinetistes

Dissabte 14 de març va tenir lloc, al Paranimf de la Universitat de Cervera, la Trobada de clarinets entre les escoles de música de Nou Barris, Musicart i Gràcia de Barcelona, La Vall del Tenes, Pau Casals del Vendrell i el Conservatori de música de Cervera, que aplegà una vuitantena de clarinetistes.
La Universitat de Cervera acull una trobada de vuitanta clarinetistes

Concert de la trobada de clarinets al Paranimf (foto J. Prat).

La trobada culminà amb un concert a la tarda. En la primera part actuà el quartet Barcelona Clarinet Players i a la segona es pogué veure el resultat del treball conjunt de la trobada amb l’ensemble de clarinets tocant obres de Susato, Waignein, Mozart, Manén, F. Mercury i Els Pets.

El mateix dia també hi hagué dos cites musicals més amb la presència d’alumnes del Conservatori:

Al Teatre Armengol de Bellpuig va tenir lloc la XI Trobada de guitarres d'àmbit lleidatà, amb un matí intens d'assajos, un dinar de germanor i un concert de cloenda.

A l’Escola Municipal de Música d’Igualada s’organitzà la trobada de percussionistes de les Escoles de Música de Catalunya, amb la participació de més de 130 alumnes i professors de quinze centres diferents. Durant el matí es realitzaren activitats diverses: percussió corporal, percussió llatina, construcció d’instruments i sound painting. A les 16.30 hores hi hagué el concert de cloenda de la trobada al pati de l’entitat amb l’actuació de grups de percussió, on també tocaren els alumnes de la professora de Cervera Aleydis Serra.

Hem de felicitar el treball i la dedicació dut a terme pels diferents professors: Marta Augé i Josep Valldaura, clarinet; Xavier Gómez, guitarra; i Aleydis Serra, percussió, que de ben segur han quedat reflectit en les grates experiències que han rebut els alumnes.


Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).