Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Universitat de Cervera acull la 16a Jornada d’Orientació Universitària i Professional

La Universitat de Cervera acull la 16a Jornada d’Orientació Universitària i Professional

Al voltant de 170 alumnes dels instituts de la Segarra van participar, dimecres 8 d’abril, en la 16a Jornada d’Orientació Universitària i Professional, en què van poder conèixer de primera mà dotze universitats catalanes i els diferents cicles formatius que s’ofereixen a la comarca i a Lleida.
La Universitat de Cervera acull la 16a Jornada d’Orientació Universitària i Professional

Estands informatius al passadís de l'institut.

Les sessions informatives van tenir lloc a l’Antiga Biblioteca de la Universitat de Cervera, que obrí les portes a l’alumnat dels instituts de la comarca per tal d’orientar-los professionalment en les seves sortides al món estudiantil.

Cada centre educatiu disposava d’un estand informatiu, al passadís de l’institut Antoni Torroja, on atenia els joves estudiants. Hi van participar 12 universitats catalanes (Autònoma, Pompeu Fabra,  Politècnica de Catalunya, UdL, Rovira i Virgili, UdG, UOC, UNED, U.Vic, Abat Oliva CEU, Ramon Llull i Internacional de Catalunya i els cicles formatius de l’IES La Segarra, l’INS Guissona, Escola del Treball a Lleida i l’Institut Joan Oró.

Per segon any consecutiu, i arran de la bona acollida de l’any passat, va tenir lloc una taula rodona amb la participació de cinc alumnes universitaris que van explicar en primera persona la seva experiència a la Universitat.

La jornada l’organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Segarra, conjuntament amb la Paeria de Cervera, UNED de Cervera,  IES Antoni Torroja, IES La Segarra, IES Guissona i l’EAP de la Segarra.


Informació i imatge aportat per Consell Comarcal de la Segarra.