Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Policia Local i el Servei Català de Trànsit organitzen sessions d’educació viària als instituts de Cervera

La Policia Local i el Servei Català de Trànsit organitzen sessions d’educació viària als instituts de Cervera

Els alumnes de 4r d’ESO dels dos instituts de Cervera han participat, els dies 12 i 13 de novembre, en sessions formatives teòriques i pràctiques de conducció de ciclomotors, a càrrec d’agents de la Policia Local de Cervera i tècnics del Servei Català de Trànsit.
La Policia Local i el Servei Català de Trànsit organitzen sessions d’educació viària als instituts de Cervera

Alumnes d'automoció de l'institut La Segarra.

La formació s’ha portat a terme a l’institut Antoni Torroja, dilluns 11, i a l’institut La Segarra, el dimarts 12. Ha consistit en una sessió teòrica a l’aula, d’una hora de durada, en què s’expliquen nocions de conducció amb seguretat, i una sessió pràctica de circulació amb ciclomotor. Les pràctiques s’han realitzat a la plaça Universitat i davant del pavelló polivalent, respectivament.

A les sessions hi han participat tots els alumnes de 4r d’ESO de Cervera, ja que amb 15 anys tenen l’edat per obtenir el permís de conducció de ciclomotors. Els joves han valorat l’experiència de manera molt positiva.

Es tracta d’una iniciativa de la Policia Local de Cervera que mai s’havia portat a terme amb alumnat de 4t d’ESO. Ha estat possible per un conveni de col·laboració signat entre la Paeria de Cervera i el  Servei Català de Trànsit.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.


Educació viària a les escoles de Cervera

La Policia Local de Cervera té una llarga experiència en aquest àmbit amb els centres educatius. Cada curs imparteix sessions teòriques a les escoles i pràctiques al circuit de karts. Estan adreçades a l’alumnat de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de Cervera i comarca.
Cal destacar que Cervera disposa d’un molt bon equipament per a les classes pràctiques, el circuit de karts municipal que es troba a l’escola Jaume Balmes, amb accés pel camí dels Pagesos.