Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria reparteix mascaretes a les residències

La Paeria reparteix mascaretes a les residències

Els Serveis Municipals han portat a les dos residències de Cervera el centenar de mascaretes de roba confeccionades el passat cap de setmana per persones voluntàries de Cervera i comarca.
La Paeria reparteix mascaretes a les residències

Mascaretes i bates per a les residències de Cervera.

El lliurament s’ha fet amb totes les mesures sanitàries pertinents, una vegada les mascaretes han estat esterilitzades al Centre d'Odontologia Integrada La Segarra.

La iniciativa de confecció de mascaretes va sorgir arran de la proposta d’una veïna de les Oluges, en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra i de la Paeria de Cervera.

A més, els Serveis Municipals també han lliurat bates a les residències de Cervera. Les bates i també gorres, fetes amb material impermeable de més d’un sol ús, han estat confeccionades per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements Vestim Segarra, seguint les recomanacions sanitàries del CAP.

Des de la Paeria volem agrair a totes les persones i entitats les seves iniciatives i la seva feina, de gran utilitat en aquests moments d’emergència sanitària.