Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria rep Vero Torra, guanyadora d'una medalla de plata als Special Olympics Abu Dhabi 2019

La Paeria rep Vero Torra, guanyadora d'una medalla de plata als Special Olympics Abu Dhabi 2019

L’esportista cerverina Verònica Torra va ser rebuda a la Sala de Plens de la Paeria, dimarts 9 d’abril, com a mostra de reconeixement a la medalla de plata que va aconseguir amb la selecció espanyola de bàsquet als Special Olympics Abu Dhabi 2019.
La Paeria rep Vero Torra,  guanyadora d'una medalla de plata als Special Olympics Abu Dhabi 2019

Recepció de Vero Torra a la Paeria (foto Jordi Prat).

El paer en cap, Ramon Royes, i el regidor d’Esports, Joan Prat, li van lliurar una placa de reconeixement de part de la Paeria de Cervera. A l’acte també hi van assistir el regidor de Cultura, Jaume Rossich; el regidor de Festes, Marc Llorens; la regidora Núria Regí; el representant de l’Empresa d’Aigües (EASCS), David Gall; la directora del Grup Alba, Maite Trepat; els pares de la jove esportista; companys de club i entrenadors.

Vero Torra, del Club Esportiu Alba de Tàrrega, és una gran apassionada de l’esport, especialment del bàsquet. Participa durant tot l’any en els campionats organitzats per la Federació ACELL en l’àmbit territorial i català, així com als Jocs Special Olympics Catalunya, que tenen lloc cada dos anys amb presència d’esportistes de delegacions de Catalunya, de l’Estat i internacionals.

Abu Dhabi ha estat la seva segona experiència en una competició internacional, la primera fou l’any 2007 als Mundials Special Olympics de Shanghai (Xina).

Va participar als Special Olympics 2019 amb el suport de la Paeria de Cervera que, a través de l’Empresa d’Aigües i Serveis de Cervera i la Segarra (EASCS), es va fer càrrec de les despeses del desplaçament.