Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Recepció als alumnes d’intercanvi amb l’Institut La Segarra

Recepció als alumnes d’intercanvi amb l’Institut La Segarra

El paer en cap, Ramon Royes, ha rebut a la Sala de Plens de la Paeria l’alumnat i els professors d’un institut de Nova Siri (Itàlia) que s’estan una setmana a Cervera, del 4 a l’11 de maig, amb motiu d’un intercanvi amb l’institut La Segarra.

Un total de 18 alumnes italians de 4t d’ESO, de 15 i 16 anys, participen a l’intercanvi amb alumnes cerverins de 2n d’ESO i 1r de Batxillerat en el marc d’un programa per promoure l’aprenentatge d’anglès.

Els joves cerverins van anar a Itàlia una setmana del passat mes de març i ara els italians visiten Cervera, on se’ls ha preparat un interessant programa d’activitats, amb visites guiades a la ciutat i sortides a llocs d’interès com el Centre Observatori de l’Univers, a Àger; el congost de Mu, a Camarasa; els grafitis de Penelles, Barcelona...

Des de l’institut La Segarra es valora aquesta experiència de manera molt positiva. És el tercer intercanvi d’aquest curs per promoure l’aprenentatge d’anglès, els anteriors han estat amb instituts de Polònia i Sèrbia, i la intenció és continuar amb el projecte el curs vinent.