Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria renova el paviment del carrer Vidal Diné

La Paeria renova el paviment del carrer Vidal Diné

La Regidoria de Territori ha realitzat una actuació al carrer Vidal Diné que ha consistit en l’asfaltatge del tram que hi ha entre l’avinguda Guissona i el carrer Estadi, amb l’objectiu de millorar una via molt concorreguda que es trobava en mal estat.
La Paeria renova el paviment del carrer Vidal Diné

Asfalt al carrer Vidal Diné.

Les veïnes i veïns del carrer es van reunir l’any passat amb responsables de la Paeria de Cervera i van demanar diverses millores, entre les quals la renovació d’un paviment antic i molt deteriorat.

“Aquesta via és important perquè no només és utilitzada pels veïns que hi viuen, sinó que també és una de les entrades principals al Camp Municipal d’Esports. Es tracta d’un carrer molt concorregut que necessitava aquesta millora”, afirma el regidor de Territori, Marc Llorens.

Durant els darrers anys la Paeria ha realitzat diverses actuacions importants a aquest carrer i a les seves immediacions, com ara la renovació de l’enllumenat, substituint els fanals antics per uns de moderns tipus LED, i l’ordenació de l’espai d’aparcament amb senyalització viària horitzontal davant del Camp Municipal d’Esports.