Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria, punt de venda de la nova targeta d’autobús T-10/120

La Paeria, punt de venda de la nova targeta d’autobús T-10/120

La targeta que permet viatjar en autobús de Cervera a Barcelona per 7 euros es pot adquirir des d’avui al punt de venda de l’ATM a la Paeria de Cervera, en horari de 9 a 14 hores.
La Paeria, punt de venda de la nova targeta d’autobús T-10/120

Presentació de la nova targeta.

Ramon Royes, paer en cap de Cervera, i Jordi Fernández, director de la zona de Lleida de l’empresa Alsina Graells, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual la Paeria esdevé punt de venda de la targeta d’autobús T-10/120.

La targeta té un cost d’expedició de 2 euros i s’ha de recarregar als mateixos autobusos, per un import de 70 euros / 10 viatges.

La targeta T10/120 va entrar en vigor el dia 11 de gener. Permet fer 10 viatges en 120 dies, de Cervera a Barcelona i viceversa, amb un estalvi de fins a un 57% respecte del preu del bitllet senzill actual. És multipersonal i, per tant, el poden utilitzar els membres d’una mateixa família o un grup d’usuaris per fer els desplaçaments de forma conjunta. Utilitza la tecnologia de validació sense contacte.

Aquest abonament multiviatge millora les comunicacions a les Terres de Lleida, al corredor Lleida-Mollerussa-Tàrrega-Cervera-Barcelona, del qual se’n poden beneficiar els usuaris de les comarques de l’Urgell, el Pla d’Urgell, la Segarra i el Segrià.