Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria potencia la Seu electrònica per als tràmits

La Paeria potencia la Seu electrònica per als tràmits

Els tràmits municipals es poden realitzar a través d’Internet accedint a la Seu electrònica, un espai web amb informació i els serveis telemàtics que ofereix la Paeria de Cervera.

Enllaç a la Seu electrònica.

Un dels tràmits més destacats que es pot realitzar és, per exemple, la sol·licitud d’un certificat i també d’un volant d’empadronament. En aquests casos es generen els documents de forma automàtica i se signen electrònicament. Finalment s’envien a la persona que ho sol·licita.

Aquest és només un exemple d’un dels més de 100 tràmits que es troben al catàleg de la Seu electrònica municipal. Per accedir-hi només heu de donar d’alta un idCat Mòbil per identificar-vos a la Seu. El procés és totalment en línia i es pot fer a través del web idcatmobil.seu.cat.

Enllaç al portal de suport de l’idCAT Mòbil.


En aquests moments d’emergència sanitària, en què no està oberta de manera presencial l’oficina d’atenció al públic, la Seu electrònica esdevé una eina de gran utilitat per a la ciutadania.


La Paeria de Cervera també ofereix atenció al públic per telèfon (973 53 00 25), de dilluns a divendres, en horari de 8 a 14 hores.