Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria organitza la 2a Setmana de la Gent Gran

La Paeria organitza la 2a Setmana de la Gent Gran

Coincidint amb el Dia internacional de la Gent Gran, dimecres 1 d’octubre, ha començat la 2a Setmana de la Gent Gran a Cervera, un seguit d’activitats que organitza la Paeria fins al diumenge 5 d’octubre.
La Paeria organitza la 2a Setmana de la Gent Gran

Taller de jocs intergeneracionals.

Enllaç al programa d'actes de la Setmana de la Gent Gran.

Les activitats, que són força variades, inclouen tallers intergeneracionals, conferències, concerts, ball, projeccions de pel·lícules, jornada esportiva i la 3a Trobada de corals de gent gran. Hi participaran conferenciants destacats com el consultor i escriptor Víctor Küppers, el meteoròleg de TV3 Eloi Cordomí o la dramaturga Teresa Urroz, entre altres, que tractaran temàtiques d’especial interès per a la gent gran.

En l’organització d’aquesta iniciativa, la Paeria de Cervera compta amb la col·laboració del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Dones, el Consell Comarcal de la Segarra, l’Aula d’Extensió Universitària, l’Associació d’Usuaris i Voluntaris del Casal de la Gent Gran, Centre Ocupacional l’Espígol, Associació Alba, Patronat de la Universitat de Cervera, Pla de Barris, Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer, la Residència Mare Janer i la Residència Mare Güell.