Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria de Cervera incorpora un camionet amb plataforma elevadora per a la Brigada Municipal

La Paeria de Cervera incorpora un camionet amb plataforma elevadora per a la Brigada Municipal

La Regidoria de Territori ha comprat un camionet, un Nissan Cabstar, dotat de plataforma elevadora, amb l’objectiu de millorar les condicions dels treballadors i avançar en la prevenció de riscos laborals.
La Paeria de Cervera incorpora un camionet amb plataforma elevadora per a la Brigada Municipal

El nou vehicle dels Serveis Municipals de Cervera.

El nou vehicle facilitarà el transport de materials i estructures, com ara les gàbies amb taules i cadires i altres elements que els operaris utilitzen amb molta freqüència.

La incorporació d’aquest vehicle suposa una millora substancial de les condicions de treball perquè implica un canvi radical en la metodologia de càrrega i descàrrega. Concretament, es passarà de la perillositat de la grua hidràulica, en alguns casos, i de l’esforç físic d’aixecar els elements amb la força del propi cos, en d’altres casos, a la seguretat d’una plataforma elevadora automàtica.

A més, amb aquest camionet també s’incrementarà l’eficiència en el treball, ja que moltes feines que fins ara s’havien de fer amb dos operaris a partir d’ara es podrà fer amb un sol treballador.

“Com a responsables de la Paeria hem de ser capaços de millorar la ciutat i, al mateix temps, vetllar pels interessos dels treballadors públics. La compra d’aquest camionet millora substancialment les condicions de treball de la brigada i els protegeix de molts riscos laborals. Em fa molt content tancar els meus darrers dies com a regidor satisfent una reivindicació tan legítima d’uns operaris que després de quatre anys ja són molt més que companys de feina, també són grans amics”, afirma el regidor de Territori, Marc Llorens.

El vehicle, que té unes dimensions reduïdes que faciliten la mobilitat per tota la ciutat, ha tingut un cost de 10.000 euros.