Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra impulsen una nova edició dels “Dimarts Feiners”

La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra impulsen una nova edició dels “Dimarts Feiners”

El Consell Comarcal i la Paeria organitzen una nova edició dels “Dimarts Feiners” a Cervera, una iniciativa de GlobaLleida amb la finalitat d’oferir eines i recursos d’inserció laboral i extreure el màxim rendiment professional de les persones en procés de recerca i/o millora de feina.
La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra impulsen una nova edició dels “Dimarts Feiners”

Cartell de les sessions formatives, setembre 2020.

L’edició d’enguany es desenvoluparà al llarg de quatre càpsules formatives durant els dimarts del mes de setembre. Arrencarà el proper dia 8 amb la sessió “Treu rendiment als teus talents”, dinamitzada per la coach educativa Blanca Sisó.

En la tres trobades posteriors es treballaran la redacció i elaboració del currículum i la carta de presentació professional, com encarar una entrevista de feina i el tractament del llenguatge i l’actitud en el procés d’inserció laboral.

Les sessions es duran a terme de 10 a 12 hores, la primera i la quarta al Consell Comarcal i la segona i tercera al Centre d’Empreses Innovadores. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través dels correus cei@cerverapaeria.cat o promocioeconomica@ccsegarra.cat.


Cervera ja ha acollit amb èxit aquest projecte en altres edicions. En les quatres sessions dels mesos de maig i juny del 2019 hi van participar més de 50 persones.