Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria ha cedit tauletes a les residències de Cervera

La Paeria ha cedit tauletes a les residències de Cervera

Els Serveis Municipals de la Paeria han fet arribar tauletes a les residències de la ciutat per facilitar la comunicació dels residents amb les seves famílies.
La Paeria ha cedit tauletes a les residències de Cervera

Ús de la tauleta a la residència Mare Janer.

La Paeria deixa una tauleta a cadascuna de les residències de Cervera mentre duri la crisi de la Covid-19. A les tauletes, prèviament, s'ha instal·lat l'aplicació Skype, una de les més populars per poder efectuar videotrucades.

Amb aquesta mesura es pretén facilitar la comunicació dels residents amb les seves famílies a través de videoconferències.

La iniciativa ha estat molt ben rebuda per les residències, que han fet arribar el seu agraïment a la Paeria de Cervera.


Des que va començar la crisi sanitària de la Covid-19, la Paeria està en contacte permanent amb les dos residències de la ciutat per col·laborar amb les seves necessitats. Durant aquest període, els Serveis Municipals els han fet arribar pantalles protectores, mascaretes, bates, gorres, guants i peücs. També s'ha intensificat la neteja amb líquid desinfectant dels patis i els accessos als dos equipaments, a càrrec dels Serveis de Neteja de la Paeria.