Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria es reuneix amb els veïns del barri Sant Jordi

La Paeria es reuneix amb els veïns del barri Sant Jordi

El paer en cap, Ramon Royes; el primer tinent d’alcalde, Jaume Carcasona, i la regidora Elvira Costa, es van reunir amb els veïns del barri Sant Jordi, en una trobada que va tenir lloc a la Sala de Plens de la Paeria dijous 5 de març.
La Paeria es reuneix amb els veïns del barri Sant Jordi

Reunió a la Sala de Plens de la Paeria.

La trobada forma part de les reunions periòdiques que l’Equip de Govern Local manté amb els veïns dels barris i els nuclis agregats. És la darrera reunió de la legislatura, atès que la Llei electoral no permet actes d’aquest tipus durant el període pròxim als comicis municipals, que tindran lloc el 24 de maig. Durant els darrers quatre anys, l’Equip de Govern de la Paeria ha mantingut un total de 44 reunions amb els veïns de tots els barris de la ciutat i els pobles del municipi.

En la reunió amb els veïns del barri Sant Jordi es va fer un repàs exhaustiu de les quaranta actuacions que s’han portat a terme els darrers quatre anys a l’avinguda del Mil·lenari, avinguda del Polígon, avinguda d’Agramunt, carrer Montoliu i carrers annexos. Entre les actuacions destaquen les millores a la seguretat vial a l’entorn de l’escola Josep Arques, la conversió en sentit únic de circulació del carrer Massoteres, col·locació de més papereres, millora del parc infantil del carrer Josep Finestres, millora de l’enllumenat, l’obertura d’un supermercat al carrer Montoliu, la creació de noves places d’aparcament per a persones amb disminució, l’obertura del pati de l’escola Josep Arques els caps de setmana...

També es van repassar les actuacions pendents d’execució.