Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria de Cervera rep sis premis en sis anys

La Paeria de Cervera rep sis premis en sis anys

Entre els anys 2012 i 2018 la Paeria de Cervera ha obtingut un total de sis premis en reconeixement a projectes de la ciutat en diferents àmbits com la ciència i la innovació, la integració de les persones amb discapacitat, el foment del comerç, l'ordenació del territori i la difusió del rock català.
La Paeria de Cervera rep sis premis en sis anys

Lliurament del Premi a la millor gestió pública (abril del 2015).

Els premis que ha rebut la Paeria són els següents:

- Premi de l’Estat a la Ciutat de la Ciència i la Innovació (2012).

- Premi Íntegra XXI, atorgat per Down Lleida, per la tasca feta a favor de la integració laboral de persones amb discapacitat (2014).

- Premi d’Esport Solidari Internacional pel foment de l’esport adaptat a les persones amb discapacitat (2014).

- Premi Nacional a la Iniciativa Comercial de la Generalitat a la Millor Gestió Pública per la remodelació de la plaça Universitat de Cervera (2015).

- Premi de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori pel Pla de Paisatge de Cervera (2016).

- Premi de la revista Enderrock per 40 anys d’Aquelarre (2018).

Segons el paer en cap, Ramon Royes, “aquests reconeixements no venen per casualitat sinó que són fruit del treball de tots, de la lluita per millorar i prestigiar la ciutat amb projectes ambiciosos per millorar la qualitat de vida de tots els cerverins amb projectes que són més propis de ciutats molt més grans i amb més recursos que Cervera, però que demostrem que estem capacitats per fer-los possibles”.

El darrer reconeixement a la Paeria, el premi Enderrock, es lliura dimarts 13 de febrer, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.