Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria de Cervera rep els germans Marc i Àlex Márquez, campions del món de motociclisme

La Paeria de Cervera rep els germans Marc i Àlex Márquez, campions del món de motociclisme

Marc Márquez i Àlex Márquez, campions del món de Moto GP i Moto 2, respectivament, han estat rebuts en un acte institucional a la Sala de Plens de la Paeria, el divendres 8 de de novembre.
La Paeria de Cervera rep els germans Marc i Àlex Márquez, campions del món de motociclisme

Els pilots, amb les autoritats i familiars assistents a l'acte (foto Jordi Prat).

L’acte ha estat presidit pel paer en cap, Ramon Augé; el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras; i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. També ha comptat amb l’assistència del representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; els directors dels Serveis Territorials de Cultura, Miquel Àngel Cullerés, i d’Empresa, Ramon Alturo; la diputada Rosa M. Perelló; regidors del Consistori Municipal; consellers comarcals de la Segarra; familiars de Marc Márquez i representants del seu Club de Fans.

El paer en cap de Cervera, Ramon Augé, ha felicitat els germans Márquez. Ha destacat “el seu talent” i els ha agraït “que posin la ciutat al mapa mundial”: “Cervera és coneguda arreu pels èxits esportius dels germans Márquez”.

El secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, ha remarcat que “Catalunya, tot i ser un país petit, assoleix grans fites esportives”. Ha destacat “l’astúcia de Marc Márquez, que converteix en habitual el que és excepcional, i la constància d’Àlex Márquez, que també ha assolit un èxit excepcional”.

Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, ha afirmat que “els germans Márquez són un referent per tothom, a més dels èxits esportius, pels seus valors, l’esforç i la tenacitat”.

El pilot Àlex Márquez, campió del món de Moto2, ha dedicat “els seus èxits a tots els cerverins, als quals agraeix que a Cervera ens sentim com a casa sempre que venim.”

De la seva banda, Marc Márquez, campió del món de MotoGP, ha reconegut que “li ha fet més il·lusió el campionat de l’Àlex que el seu”. Ha donat les gràcies al seu preparador físic, Genís Cuadros, al Club de Fans i a la Paeria de Cervera.

Després de l’acte protocol·lari, han signat el llibre d’honor de la Paeria i han rebut un obsequi de mans del paer en cap, Ramon Augé.

Enllaç al vídeo de tot l'acte, canal de YouTube de la Paeria.
Enllaç a la notícia al programa Conneticat de La Xarxa.
Enllaç a la galeria de fotos de Marc Castellà Bové