Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria de Cervera rep el Premi a la Millor Gestió Pública

La Paeria de Cervera rep el Premi a la Millor Gestió Pública

El paer en cap, Ramon Royes, va rebre el guardó de mans del president de la Generalitat, Artur Mas, en un acte celebrat al Palau de la Generalitat dimecres 15 d’abril, en el qual es van lliurar els Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris del país.
La Paeria de Cervera rep el Premi a la Millor Gestió Pública

Lliurament del premi al Palau de la Generalitat (foto Ruben Moreno).

La Paeria de Cervera ha guanyat el premi a la Gestió Pública dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial, que atorga el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya. El guardó reconeix ajuntaments o altres ens públics pel seu suport al teixit comercial i per la seva implicació en el desenvolupament.

Cervera s’ha fet mereixedora del premi pel “Projecte de revalorització del centre històric per promoure l’activitat comercial, turística i cultural a la ciutat”.

El projecte es basa en la remodelació de la plaça Universitat, una actuació considerada per la Paeria com a estratègica per a la dinamització econòmica, comercial i turística de la ciutat i per a la millora de la qualitat de vida de tota la ciutadania.

En aquest premi es valorava els ens locals pel seu suport al teixit comercial i per la seva implicació en el desenvolupament de projectes que impulsin el model català de comerç i serveis, urbà, de proximitat i amb equilibri de formats. Els criteris d’atorgament eren:

-El grau de compromís i responsabilitat en la creació de sinergies entre els diferents agents comercials i de serveis, així com la potenciació d’aspectes singulars de la zona comercial que ajudin a destacar i posicionar territorialment els municipis.

-L’ús i aprofitament de les TIC.

-El grau de sensibilització mediambiental de les accions desenvolupades.