Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria de Cervera modernitza la pàgina web

La Paeria de Cervera modernitza la pàgina web

La Paeria ha renovat el format de la web municipal i ha afegit nous continguts com el Portal de la Transparència, el Portal de Tràmits, les Incidències a la via pública, Banc d'Idees, una webcam i la interacció amb les xarxes socials on té presència la Paeria (Facebook, Twitter i YouTube).

A l’apartat “Transparència” es fa pública informació de la Paeria per afavorir i reforçar la transparència de la gestió municipal. En aquest sentit, el paer en cap, Ramon Royes, manifesta que “la Paeria de Cervera esdevé un Ajuntament modèlic, que posa a disposició de la ciutadania més informació fins i tot del que preveu la llei”.

A través del Portal Municipal de Transparència, la Paeria de Cervera posa a disposició de la ciutadania informació pública de caràcter institucional, organitzatiu, econòmic i jurídic amb l’objectiu de millorar el bon govern, la qualitat dels serveis públics i l’eficiència municipal i preservar la transparència i la integritat de la Paeria de Cervera.

La Paeria s’anticipa a la data màxima per implementar el Portal de la Transparència, establerta el 31 de desembre de 2015. Des del març de 2015 s’implementen, de manera gradual, els continguts establerts a la normativa indicada.

Aquesta actuació està prevista al Pla de Govern de Cervera 2014-2015. És l’actuació 171: Implementarem la nova pàgina web de la Paeria, que millorarà la imatge i el disseny, i al mateix temps serà més operativa perquè millorarà l’oferta de serveis a la ciutadania a través de la web.

La web municipal www.cerverapaeria.cat augmenta any a any el nombre de visites. El 2014 es van registrar 88.822 visites totals, que superen amb escreix les del 2013 (83.987) i les del 2012 (67.162).