Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria de Cervera es dota de més material sanitari per prevenir la Covid-19

La Paeria de Cervera es dota de més material sanitari per prevenir la Covid-19

Els darrers dies la Paeria de Cervera ha adquirit 5.500 mascaretes i 3.000 guants per protegir el personal municipal i les persones usuàries d’entitats socials, centres educatius i residències de la ciutat.
La Paeria de Cervera es dota de més material sanitari per prevenir la Covid-19

Repartiment de mascaretes a l'estació d'autobusos.

Els Serveis Municipals han fet arribar aquest material a les residències, el CAP, les entitats socials i també als centres educatius, per garantir la seguretat en el procés de preinscripció escolar.  També en disposen la Policia Local, la brigada, el personal de neteja i altres departaments de la Paeria per poder treballar amb les mesures de protecció necessàries.

El material sanitari s’ha adquirit a través de la Cambra de Comerç de Barcelona, la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i establiments comercials de Cervera. Ha tingut un cost d’uns 4.600 euros.

D’altra banda, la subdelegació del Govern de l’Estat a Lleida ha fet arribar a la Paeria un total de 2.500 mascaretes quirúrgiques, que s’han lliurat entre les persones usuàries del transport públic. Cal recordar que l’ús de mascaretes és obligatori als transports públics.

La Paeria de Cervera també col·labora amb la iniciativa de confecció de mascaretes del Consell Local per a la República, a través d’un grup de cosidores voluntàries, que la darrera setmana han fet més de 300 mascaretes infantils. Aquestes mascaretes s’ha repartit entre les famílies usuàries del Banc d’Aliments, el Centre Obert i l’Associació contra el càncer Lucha para los Valientes.

 

Material de protecció al municipi de Cervera

Des que va començar l’emergència sanitària provocada per la Covid-19, la Paeria de Cervera ha implementat diferents mesures de protecció tant per als treballadors municipals com per a la població en general. Ha comprat material amb fons propis, n’ha rebut d’altres administracions (Diputació de Lleida i subdelegació del Govern de l’Estat), de l’associació de municipis ACM, d’empreses i particulars de Cervera, i s’ha coordinat amb entitats i persones voluntàries per confeccionar-ne. Els Serveis Municipals s’han encarregat de distribuir el material de protecció al CAP, residències, entitats socials...

Durant aquests dos mesos s’ha disposat del següent material: unes 14.000 mascaretes, 7.500 guants, 4.000 peücs, 4.000 gorres d’un sol ús, unes 500 bates, 207 pantalles protectores,  200 granotes de vestir i 125 salvaorelles.

La inversió total de la Paeria de Cervera és fins al moment de més de 14.300 euros.