Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria de Cervera assoleix el Segell Infoparticipa, que avalua la transparència de la web municipal

La Paeria de Cervera assoleix el Segell Infoparticipa, que avalua la transparència de la web municipal

La pàgina web de la Paeria de Cervera compleix 42 indicadors d’un total de 48 (un 87,50%), una puntuació que permet obtenir per primera vegada el segell Infoparticipa, una distinció que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per reconèixer la transparència en la comunicació pública local.

En menys d’un any, el compliment dels requisits per part de la Paeria de Cervera ha passat del 22% al 87,50%. S’ha fet un esforç important per adaptar la web municipal al nivell d’exigència en la qualitat de la informació i la transparència, segons els indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.

La UAB va avaluar la web de la Paeria de Cervera el passat 14 de febrer i va concloure que mereixia rebre el Segell Infoparticipa.

L’acte de lliuraments dels guardons a les administracions catalanes que van obtenir o renovar el segell s’havia de fer el passat 6 de maig, però ha quedat ajornat per la pandèmia de la Covid-19.

Els resultats, que es poden consultar al Mapa Infoparticipa, indiquen que 180 ajuntaments catalans (un 19%) aproven, i que d’aquests n’hi ha 113, entre els quals la Paeria de Cervera, que compleixen els requisits per obtenir el Segell Infoparticipa.