Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria convoca un Ple extraordinari per aprovar una moció de suport a la consulta del 9-N

La Paeria convoca un Ple extraordinari per aprovar una moció de suport a la consulta del 9-N

La Paeria de Cervera ha convocat una sessió extraordinària del Ple, dilluns 22 de setembre (20 hores), amb un únic punt a l’ordre del dia: l’aprovació d’una moció de suport a la convocatòria de la consulta del 9-N sobre el futur polític de Catalunya.
La Paeria convoca un Ple extraordinari per aprovar una moció de suport a la consulta del 9-N

Façana de la Paeria de Cervera.

La moció proposa els següents acords:

1. Mostrar el suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014, per decidir lliurement el futur de Catalunya dins l’exercici dels nostres drets democràtics i prendre el compromís de la Paeria de Cervera amb la realització de la consulta, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació.

2. Donar ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.

3. Comunicar aquest acord en el període de 5 dies des de la seva aprovació al president de la Generalitat de Catalunya i a la presidenta del Parlament de Catalunya i als grups parlamentaris. També a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l’Associació Catalana de Municipis (ACM) qui ho trametran de forma conjunta al president del Govern Espanyol, al president del Congrés dels Diputats, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la UE i al president de la Comissió Europea.