Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria col·labora amb la campanya “Ells no poden esperar” de recollida de fons per a l’alimentació infantil

La Paeria col·labora amb la campanya “Ells no poden esperar” de recollida de fons per a l’alimentació infantil

L’atleta cerverí Hugo Figueras va córrer 160 km en tres etapes per recollir fons per a la campanya “Ells no poden esperar” de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de Creu Roja. La Paeria de Cervera ha col·laborat amb aquesta iniciativa solidària aportant 200 euros en aliments i altres productes de primera necessitat com bolquers, tovalloletes...
La Paeria col·labora amb la campanya “Ells no poden esperar” de recollida de fons per a l’alimentació infantil

Donació a Creu Roja.

La donació de la Paeria es va fer efectiva divendres 20 de març, a la seu de Creu Roja Cervera, en un acte amb l’assistència del regidor d’Esports i Serveis Socials, Jaume Carcasona; el president de Creu Roja Cervera, Ramon Gené; i el mateix atleta Hugo Figueras.

A la donació de la Paeria cal sumar les aportacions d’aliments que han fet moltes persones. Falta el recompte definitiu de les donacions econòmiques per veure si s’ha assolit el propòsit de recollir 2.000 euros per a la campanya.

La campanya “Ells no poden esperar” té l’objectiu de garantir l’alimentació infantil mitjançant la sensibilització sobre les dificultats que pateixen les famílies més vulnerables i la captació de fons per a per fer front a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

La iniciativa solidària d’Hugo Figueras va consistir en el repte de córrer 160 km en tres dies: Cervera-el Bruc (divendres 13 de març), el Bruc-Barcelona (dissabte 14 de març) i la disputa de la popular Marató de Barcelona (diumenge 15 de març).