Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria adopta mesures excepcionals per reduir al màxim la propagació del coronavirus

La Paeria adopta mesures excepcionals per reduir al màxim la propagació del coronavirus

El paer en cap, Ramon Augé, ha decretat mesures extraordinàries per garantir el funcionament dels serveis públics i alhora preservar la salut dels empleats municipals, els càrrecs electes i la població de Cervera.

El Decret, aprovat dilluns 16 de març, preveu instruccions complementàries al Pla de Contingència de la Paeria de Cervera i els seus organismes autònoms per prevenir el SRS-CoV-2 (coronavirus). Entra en vigor dimarts 17 de març i s’estendrà com a mínim fins al 29 de març.

Preveu mesures preventives i de protecció als empleats i la ciutadania, com la restricció de tasques del personal de la Brigada Municipal i la implantació del teletreball per al personal d’oficina i el professorat del Conservatori.

No es realitzarà atenció al públic presencial, excepte a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça Major, 1), en horari de 10 a 12 hores, de dilluns divendres, per garantir la prestació de serveis públics que siguin estrictament necessaris.

Es garantirà una atenció al públic telefònica, que s’amplia a un horari de 8 a 14 hores, al telèfon 973 53 00 25.

Se suspèn la convocatòria d’òrgans col·legiats (Junta de Govern Local, Comissió Informativa, Ple), llevat d’aquelles convocatòries que tinguin caràcter d’urgència.