Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Nit del Teatre Viu, a punt per a una nova edició

La Nit del Teatre Viu, a punt per a una nova edició

Divendres 19 de setembre, a les 21.30 hores, les portes del Gran Teatre de la Passió s'obren per gaudir de teatre popular, amb la 6a edició de la Nit del Teatre Viu de Cervera, marató de teatre amateur amb més 100 actors i actrius en escena, i una vintena de col·laboradors que dediquen el seu temps lliure a fer possible aquest esdeveniment.
La Nit del Teatre Viu, a punt per a una nova edició

Actuació a la Nit del Teatre Viu 2013.

La Nit del Teatre Viu d’enguany constarà d’una vintena d’esquetxos i peces teatrals breus. Algunes d’elles per a fer riure, altres per a fer pensar... Tampoc hi faltarà la música i la dansa com a part també de les arts escèniques.

La Nit del Teatre Viu és un esdeveniment organitzat per l’entitat cultural La Famíglia, inclòs dins els actes de la Isagoge. Tothom en podrà gaudir al Gran Teatre de la Passió. L’entrada és lliure, tot i que se situen unes bústies per a que el públic pugui deixar les seves aportacions, molt necessàries per a poder realitzar l’activitat, ja que, tot i que és amateur, hi ha costos que no s’escapen mai a l’organització.

Com ja és habitual hi haurà servei de bar i sopar fred per a aquells assistents que ho desitgin. Així mateix, els espectadors i espectadores podran participar en un sorteig i guanyar abonaments per al cicle de teatre d’adults i la programació infantil i familiar de La Xarxa.


Informació i imatge aportat per l'entitat cultural La Famíglia.