Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La directora general d’Indústria, Matilde Vilarroya, visita Cervera

La directora general d’Indústria, Matilde Vilarroya, visita Cervera

Els regidors de l’Equip de Govern de la Paeria van rebre la directora general d’Indústria, Matilde Vilarroya, en la seva primera visita oficial a la ciutat, el dimarts 23 de juliol.
La directora general d’Indústria, Matilde Vilarroya, visita Cervera

L'Equip de Govern de la Paeria amb els representants d'Indústria.

Durant la seva estada a Cervera, Matilde Vilarroya es va reunir amb l’Equip de Govern de la Paeria i posteriorment amb els responsables de l’empresa Iberspa, a les instal·lacions del CEI Cervera.

A causa d’un incendi, el passat 1 de juliol, es va calcinar la nau industrial d’Iberspa, ubicada a l’avinguda del Pla d’Urgell. L’empresa, dedicada a la fabricació de piscines d’hidromassatge, té una plantilla de 70 persones.
Des de llavors, la Paeria els deixa espais del CEI Cervera perquè puguin continuar desenvolupant les tasques administratives.
En l’incendi també es va veure afectada part de la nau industrial de l’empresa Cortizo.

El paer en cap, Ramon Augé, i el regidor de Promoció Econòmica, Raimond Fusté, van explicar la situació d’aquestes empreses a la directora d’Indústria, Matilde Vilarroya, i li van demanar suport perquè puguin reprendre la seva activitat a Cervera al més aviat possible.

En les reunions de treball també hi van prendre part el director territorial dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, i la delegada a Lleida d’Acció (Agència per la Competitivitat de l’Empresa), Clara Porta.