Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Coral infantil va participar al "Juguem Cantant"

La Coral infantil va participar al "Juguem Cantant"

El diumenge 13 de maig, els cantaires dels grups de Barrufets i Petits de la Coral infantil Nova Cervera van participar activament al “Juguem Cantant”, a Castellar del Vallès, una de les trobades anuals que se celebren arreu del territori dels cantaires més petits del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC).

Cal tenir present que en aquesta edició se celebra el 45è aniversari d'aquest tipus de trobades del SCIC. Per aquest motiu, a l’Auditori Miquel Pont, lloc on tingué lloc el concert, es va estrenar la nova cantata "Aventures sense sortir de casa", encarregada per a l’ocasió, amb poemes de Núria Albertí i música d'Eva Ugalde. La cantata, en el fons, és un homenatge a tots els avis i àvies que diàriament tenen cura dels seus néts amb molta dedicació i alegria, per la qual cosa els infants sempre els tenen presents i recorden els bons moments que han passat jugant amb ells, les seves entremaliadures a casa seva...

En aquesta ocasió, la direcció de la cantata va anar a càrrec de la Clara Florit i va comptar com a pianista amb el Paul Perera. Després del concert, on destacà la nombrosa presència de famílies cerverines entre el públic, tots i totes els cantaires i les directores van compartir el dinar amb la resta de corals participants: la Coral infantil de l'EMM d'Esplugues de Llobregat, la Coral l'Espiga de Badia del Vallès, la Coral Els Pinetons de Ripollet, la coral Nou Horitzó de St. Vicenç de Castellet, l’Escola Coral de l'Orfeó Manresà i el Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès, coral amfitriona i magnífica organitzadora de la trobada.


D'altra banda, la Coral infantil portarà a terme altres activitats en el que resta d’aquest intens mes de maig. En primer lloc, dissabte 19 de maig, els grups de Mitjans i Grans es faran presents a la trobada "Veus Joves", que tindrà lloc a Eivissa, on al  llarg del cap de setmana duran a terme un intercanvi musical amb els cantaires de les corals del Patronat de Música local, activitat que de ben segur esdevindrà una molt bona experiència per a tothom.

Uns dies després, el dissabte 26 de maig, el grup de Grans participaran al reconegut concert “Un Pont de Cançons", que es durà a terme a l'Auditori de Barcelona, al costat d’altres 300 cantaires.
Diumenge 27 de maig, a les set de la tarda al teatre Casal de Cervera, tindrà lloc el tradicional concert de fi de curs, que enguany tindrà com a eix central la cantata "El Petit Príncep", amb música de Ricard Gimeno i lletra de Jordi Enjuanes, i al que us convidem molt especialment a assistir-hi.


Informació i imatge aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.