Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Coral infantil Nova Cervera canta a l'Auditori Enric Granados amb l'Orfeó Lleidatà

La Coral infantil Nova Cervera canta a l'Auditori Enric Granados amb l'Orfeó Lleidatà

Diumenge 15 de març va tenir lloc a Lleida la segona part de l'intercanvi que enguany han dut a terme els grups de petits i mitjans de la Coral Infantil Nova Cervera i el Cor Infantil de l'Orfeó Lleidatà.
La Coral infantil Nova Cervera canta a l'Auditori Enric Granados amb l'Orfeó Lleidatà

Foto de grup a l'Auditori Enric Granados.

Ambdues formacions, que tot i tenir una organització i estructura molt diferents, comparteixen el fet de pertànyer al Secretariat de Corals Infantils de Catalunya i, per tant, la possibilitat de treballar un repertori coral comú. Totes dues gaudeixen d'una llarga trajectòria en la tasca d'oferir als infants i joves una educació coral que els permeti descobrir el gran plaer de cantar junts!

Després d'efectuar el trajecte de Cervera a Lleida en tren, la jornada va començar amb la rebuda dels cantaires cerverins als peus de la Seu Vella de Lleida, on els esperaven els cantaires lleidatans i les seves respectives famílies, que els acollirien a dinar a les cases, i per part dels responsables de l'Orfeó Lleidatà es va dur a terme el repartiment dels cantaires amb les corresponents fotos de cadascun dels aparellaments i el repartiment d'un record del drac "Lo Marraco" de Lleida fet pels cantaires de l'Orfeó, perquè cada cantaire cerverí es pogués endur una empremta de la seva estada a Lleida.

A la tarda va tenir lloc a l'Auditori Enric Granados, el concert que totes dues corals van oferir com a clausura de la jornada. Realment, va ser una jornada on el cant coral i la convivència entre els cantaires hi van tenir el paper més rellevant.

Informació i imatge aportat per Coral infantil Nova Cervera.