Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La coral infantil celebra la castanyada amb una cantada

La coral infantil celebra la castanyada amb una cantada

Els cantaires de la Coral infantil Nova Cervera van celebrar la tradicional castanyada, al pati del Casal Parroquial, amb una vetllada que va iniciar-se amb la cantada dels diferents grups de la coral: barrufets, petits, mitjans i grans.
La coral infantil celebra la castanyada amb una cantada

Cantada de la coral infantil.

Cada grup va fer una petita mostra del treball efectuat durant aquestes primeres setmanes del curs, destacant-ne les cançons de tardor que presideixen l'estació de l'any en la qual ens trobem.

Per als més petits de la coral, que va ser el primer cop que pujaven dalt d'un escenari per cantar, va ser el seu primer "concert", la qual cosa segurament perdurarà en el seus records d'infantesa. Per altra part, tot el públic present va poder escoltar l'evolució que va efectuant cadascun dels altres grups, amb l'increment de dificultat de les cançons interpretades.

Finalment, els pares i mares de la junta havien preparat un petit refrigeri amb castanyes i panellets, que va cloure aquesta fantàstica trobada a l'inici del curs entre tots els cantaires i familiars que ens hi van acompanyar.

Informació i imatge aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.