Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Càtedra Emili Pujol de Cervera es presenta als estudiants de música de Barcelona

La Càtedra Emili Pujol de Cervera es presenta als estudiants de música de Barcelona

La Càtedra Cervera, que engloba el Festival de Música, el Curs Internacional i la Fira de Lutiers, s'ha presentat, dimarts 14 de maig, a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a Barcelona per donar a conèixer tant a estudiants de música com als diversos agents del sector les novetats de l'edició 2019.
La Càtedra Emili Pujol de Cervera es presenta als estudiants de música de Barcelona

Presentació de la Càtedra Cervera a l'ESMUC.

La delegació cerverina ha estat formada per la directora de la Càtedra, Estefania Balcells; el director del Festival, Jaume Cortadellas; i el director de la Fira de Lutiers; Xavier Balcells.

Molts dels estudiants assistents a aquesta cita ja s’han mostrat interessats a assistir tant al Curs de Música com a algun dels concerts del Festival.
També s’han pogut conèixer alguns detalls de la Fira de Lutiers, com que enguany el contrabaix serà el gran protagonista. Per aquest motiu, durant la presentació, s’ha pogut escoltar un quartet de contrabaixos.

La Càtedra Cervera, que enguany arriba a la 39a edició, tindrà lloc del 21 al 28 de juliol.


Obertes les inscripcions per al Curs de Música

Ja s’han obert les inscripcions per tots aquells que estiguin interessats a apuntar-se en les diferents modalitats d’instruments que s’ofereixen en el Curs de Música. Paral·lelament, tal i com s’ha exposat en la presentació a Barcelona, tenir en un mateix dia diferents activitats concentrades, afavoreix el desplaçament i la visita a Cervera i n’augmenta el seu atractiu.

Cal recordar que les inscripcions al Curs es poden formalitzar fins al 19 de juliol a través de la pàgina web de la Càtedra Cervera.