Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Càtedra Cervera Emili Pujol 2020 s'anul·la

La Càtedra Cervera Emili Pujol 2020 s'anul·la

Al juliol s'havia de celebrar el 40è aniversari de la Càtedra Cervera Emili Pujol, però malauradament enguany no serà possible a causa de la pandèmia de la Covid–19.
La Càtedra Cervera Emili Pujol 2020 s'anul·la

Concert de la Càtedra 2019.

Cervera no podrà esdevenir un any més el centre musical del país. La música no podrà tornar a omplir els carrers i trobarem molt a faltar la cultura i la vitalitat que ens brindaven les diferents activitats de la Càtedra: el Festival  i Curs Internacional, el Vila- Closa, i la Fira de Lutiers , considerada la més important del sud d’Europa i punt de trobada dels mestres artesans.

Han estat més de 12.000 alumnes i gairebé 600 professors, molts d’ells internacionals, que cada estiu, des de fa 40 anys, han fet possible que Cervera fos un referent dins del món de la música i de l’educació amb més de 500 concerts en diversos formats: simfònics, de música de cambra, de proximitat, d’alumnes, de grans solistes, que han omplert els patis i el paranimf de la Universitat, i molts altres indrets de la Cervera medieval.

S’hi ha treballat de valent, i els resultats d’aquesta bona feina han dotat el territori d’una proposta pedagògica i cultural única.

Des de l’equip que formem la Càtedra se’ns fa difícil acceptar que no és possible organitzar ara aquest projecte per a tots vosaltres i lamentem la pèrdua del gran impacte cultural, econòmic i social que també suposa per Cervera, però volem posar l’èmfasi en l’esperança de recuperar ben aviat la normalitat en la vida cultural del nostre país i concretament, de cara a l’any vinent, la continuïtat de la trajectòria de la Càtedra.

Volem destacar  la gran capacitat que Cervera, com a ciutat, ha tingut durant tots aquests anys per liderar aquesta Càtedra Internacional. És per tot això que volem expressar el nostre agraïment a tots els que al llarg d’aquests anys ho han fet possible i la nostra esperança a retrobar-vos en la celebració del 40è aniversari de la Càtedra l’estiu del 2021.


Informació i imatge aportat per la Càtedra Cervera.