Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Els Serveis Municipals de la Paeria reprenen les tasques de manteniment en espais verds del municipi

Els Serveis Municipals de la Paeria reprenen les tasques de manteniment en espais verds del municipi

La Brigada va reprendre la setmana passada les tasques de manteniment de zones verdes i espais públics, que havien quedat aturades a causa de l’estat d’alarma i de les mesures per evitar la propagació del coronavirus.
Els Serveis Municipals de la Paeria reprenen les tasques de manteniment en espais verds del municipi

Tasques de manteniment al poble de Castellnou.

Cal recordar que durant l’estat d’alarma, i d’acord amb el Pla de contingència de la Paeria de Cervera, l’activitat del col·lectiu del personal d’oficis està restringida a les activitats estrictament essencials per la prevenció i emergència associada a la Covid-19.

No obstant això, en la darrera pròrroga del Pla de contingència es va establir que la Brigada pot dur a terme activitat pròpia sempre i quan es compleixin les mesures sanitàries.

És per aquest motiu que la setmana passada ja va començar a desenvolupar algunes tasques de manteniment i neteja d’herbes al poble de Castellnou i en algunes zones de Cervera, començant per les que es troben més pròximes als establiments comercials.

Els Serveis Municipals encara mantenen gran part de les tasques relacionades amb la crisi sanitària, com la desinfecció dels carrers; el lliurament de productes de primera necessitat a domicili i als pobles del municipi; el repartiment de dossiers educatius a escolars; la distribució de material de protecció al CAP, residències i entitats socials...

 

Preparació per a la reobertura de l’Oficina d’Atenció Ciutadana

A la planta baixa de l’edifici de la Paeria de Cervera, a la zona d’atenció al públic, s’han instal·lat mampares de protecció per al personal i les persones usuàries, com a mesura de prevenció quan es reobri el servei d’atenció presencial.

D’acord amb la darrera pròrroga del Pla de contingència, fins al 10 de maig es manté la suspensió de les activitats d’atenció al públic presencial a totes les dependències municipals. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 8 a 14 hores.