Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La Biblioteca comarcal de Cervera commemora el 25-N

La Biblioteca comarcal de Cervera commemora el 25-N

Amb motiu actes del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, la biblioteca comarcal Josep Finestres de Cervera va organitzar, dimarts 27, una lectura de fragments del llibre "Teoria King Kong", amb acompanyament musical a càrrec de Xesco Grau.
La Biblioteca comarcal de Cervera commemora el 25-N

Activitat organitzada a la Biblioteca de Cervera.

La lectura dels fragments del llibre "Teoria King Kong", de Virginie Despentes, va anar a càrrec de representants de diferents entitats de la comarca, com els Diables de Cervera Carranquers, el Centre Excursionista de la Segarra, el CAP de Cervera, La Segarrenca, el Casal Cívic, l'Associació de Salut Mental Ondara-Sió, la Coral Ginesta, l’Aula d’extensió Universitària a Cervera, i les diferents institucions presents a l’acte.

L’acte es va organitzar des del Consell Comarcal de la Segarra, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera i la Biblioteca Comarcal Josep Finestres. La benvinguda a l’acte va anar a càrrec de la consellera comarcal Núria Magrans, i la cloenda fou a càrrec de la regidora d'Igualtat de la Paeria, Ainhoa Barrionuevo, que també va llegir un fragment del llibre.

“Teoria king Kong” és un llibre de Virginie Despentes, escriptora, novel·lista i directora de cinema francesa. Ocasionalment també ha exercit de traductora i lletrista. És coneguda pels seus polèmics llibres i pel·lícules, com Baise-moi (traduït al castellà com a Fóllame) o Teoria King Kong, així com pel seu feminisme.


Informació i imatge aportat per l'Àrea de Comunicació del Consell Comarcal de la Segarra.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.