Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La 6a etapa de la “Volta a Catalunya” surt de Cervera

La 6a etapa de la “Volta a Catalunya” surt de Cervera

La plaça Universitat de Cervera ha estat l’escenari escollit per a la sortida de la sisena etapa de la “Volta Ciclista a Catalunya 2015”, dissabte 28 de març.
La 6a etapa de la “Volta a Catalunya” surt de Cervera

Tall de cinta d'inici de l'etapa (foto Jordi Prat).

El paer en cap, Ramon Royes; el regidor d’Esports, Jaume Carcasona; i el president de la Penya Ciclista Cervera, Josep M. Guàrdia, han estat els encarregats de tallar la cinta que ha donat inici a la sortida neutralitzada del gran grup pels carrers de la ciutat.

Els ciclistes han sortit de la plaça Universitat cap al carrer Santa Anna, la rambla Lluís Sanpere, el passeig Balmes, l’avinguda Pare Claret, l’avinguda Catalunya i l’avinguda Vallfogona, on han enllaçat amb la carretera L-214 cap a Vallfogona de Riucorb. L’etapa finalitza a Port Aventura després de recórrer 194 km.

La ciutat de Cervera s’ha retrobat amb la “Volta Ciclista a Catalunya” després de 82 anys d’absència. L’únic precedent del pas de la “Volta” per Cervera fou l’any 1932, quan la ciutat va ser el final de la 3a etapa i la sortida de la 4a.

L’organització de la sortida d’una etapa de la “Volta” és un reconeixement a la tradició ciclista i esportiva en general de Cervera.