Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L’Orquestra Andreví enregistra música cerverina i de la comarca de la Segarra

L’Orquestra Andreví enregistra música cerverina i de la comarca de la Segarra

Divendres 10 i dissabte 11 d’abril l’Orquestra Andreví del Conservatori de Música va estar enregistrant, a l’Antiga Biblioteca de la Universitat, un programa que en uns mesos editaran en un CD.
L’Orquestra Andreví enregistra música cerverina i de la comarca de la Segarra

Gravació del CD a l'Antiga Biblioteca de la Universitat.

El programa inclou música de Cervera i de la comarca -El repartiment de l’aigua i Sardana- de La Festa de Sant Magí de Simó Giribet, o la Simfonia a tota orquestra del compositor de Sanaüja, Francesc Andreví. Però també altres compositors, com l’Obertura d’Una cosa rara de Vicent Martin i Soler o l’Intermezzo de Goyescas del lleidatà Enric Granados. No és fàcil trobar en un enregistrament  un apartat de sardanes simfòniques. I aquí el tindrem. Entre aquestes podem destacar Et recordem de L. Albert, Camperola d’Eduard Toldrà, La Font de l’Albera, Serra amunt, l’Empordà i la Santa Espina d’Enric Morera.

El disc es presentarà en un concert el dissabte 13 de juny al Casal de Cervera.

Per altra banda, el cap de setmana ha tingut altres activitats que han estat destinades als alumnes del Conservatori. Diversos alumnes de piano assistiren el dissabte a la conferència Piano x piano - Els Quadres d’una exposició de Mussorgski que organitzà la Jove Orquestra Nacional de Catalunya a l’Esmuc. I el mateix dia hi hagué la Trobada de contrabaixos de les Terres de Lleida al Conservatori de Cervera.


Informació i imatge aportat per Santi Riu.