Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L’esportista cerverina Vero Torra, a punt per participar als Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019

L’esportista cerverina Vero Torra, a punt per participar als Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019

Verònica Torra, del Club Esportiu Alba de Tàrrega, participarà amb la selecció estatal de bàsquet als Special Olympics 2019, que es disputen a Abu Dhabi (Emirats Àrabs) del 14 al 21 de març.
L’esportista cerverina Vero Torra, a punt per participar als Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019

Acte de suport a Vero Torra (foto Associació Alba).

Segons el Club Esportiu Alba, la Vero és “un exemple de treball, superació i compromís”. Serà la segona vegada que participa en aquesta competició internacional, la primera va ser l’any 2007 als Mundials Special Olympics de Shanghai (Xina).

Vero Torra és una gran apassionada de l’esport, especialment del bàsquet. Participa durant tot l’any en els campionats organitzats per la Federació ACELL en l’àmbit territorial i català, així com als Jocs Special Olympics Catalunya, que tenen lloc cada dos anys amb presència d’esportistes de delegacions de Catalunya, de l’Estat i internacionals.

L’esportista cerverina va als Special Olympics amb el suport de la Paeria de Cervera que, a través de l’Empresa d’Aigües i Serveis de Cervera i la Segarra (EASCS), es fa càrrec de les despeses del desplaçament.

Dijous 7 de març, l’Associació Alba li va organitzar un comiat per donar-li suport i desitjar-li sort en la seva segona experiència olímpica. El paer en cap de Cervera, Ramon Royes, i el representant d’EASCS, David Gall, van ser presents a l’acte. 
Ramon Royes va agrair a l’Associació Alba “la tasca extraordinària que fa dia a dia a favor de les persones amb altres capacitats” i va donar l’enhorabona a la Vero, l’única representant de les Terres de Lleida als Special Olympics 2019.


Special Olympics Abu Dhabi 2019

Se celebren a  Abu Dhabi (Emirats Àrabs) del 14 al 21 de març. Hi participen 7.000 esportistes de seleccions de tot el món que competeixen en 24 disciplines esportives com bàsquet, handbol, futbol, natació, volei, bàdminton, volei platja, tennis, atletisme, tennis taula, ciclisme, kaiac, vela, triatló, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, judo, petanca equitació, golf i halterofília, entre altres.  A banda dels 7.000 esportistes, la família olímpica es completa amb 2.600 entrenadors/es i 20.000 persones voluntàries que fan possible l’organització d’aquest esdeveniment. 

Enllaç a la notícia a Urgell TV.