Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L’Associació de Municipis per la Independència presenta la “Declaració de Cervera”

L’Associació de Municipis per la Independència presenta la “Declaració de Cervera”

El paer en cap, Ramon Royes, ha participat en la lectura i presentació oficial de la “Declaració Municipalista de Cervera”, un acte que ha tingut lloc dimecres 1 d’abril a l’Ajuntament de Girona, convocat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).
L’Associació de Municipis per la Independència presenta la “Declaració de Cervera”

Alcaldes que han presidit l'acte a Girona.

L’acte ha estat presidit per Carles Puigdemont, alcalde de Girona i membre de la directiva de l’AMI; i els alcaldes Ramon Royes (Cervera), Josep Andreu (Montblanc), Josep M. Roigé (Balaguer), Josep M. Corominas (Olot), Jordi Solé (Caldes de Montbui) i Josep M. Cervera (el Port de la Selva).

La “Declaració de Cervera” és una iniciativa de l’AMI per tal que els nous alcaldes electes donin suport al Parlament i al Govern escollit a les eleccions del proper 27 de setembre. El manifest també suggereix que es faci aquesta menció específica de suport al procés a l’acte de jurament o promesa en la presa de possessió dels alcaldes i alcaldesses.

La iniciativa de l’AMI ha adoptat el nom de “Declaració de Cervera” perquè es ratificarà l’acord en la propera reunió de la Junta Directiva de l’AMI, que està convocada a la ciutat de Cervera el proper 17 d’abril.

Enllaç al text del Manifest municipalista "Declaració de Cervera"