Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural millora l'acústica del Paranimf de la Universitat de Cervera

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural millora l'acústica del Paranimf de la Universitat de Cervera

El Paranimf de la Universitat es troba en obres per al condicionament sonor de la sala, a partir d’un estudi efectuat per l’empresa especialitzada Acústic Ambients SL, de Lleida, per encàrrec de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat.
L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural millora l'acústica del Paranimf de la Universitat de Cervera

Treballs al Paranimf.

L’actuació que es porta a terme consisteix en l’aplicació de revestiments fonoabsorbents a les voltes i en la col·locació de mampares acústiques al final de la sala i als laterals de l’escenari.

Els revestiments fonoabsorbents, de 25 mm de gruix, són material projectat de fibra de vidre de color blanc i acabat rugós. Les mampares acústiques, amb ressonador de fusta, són de 2,4 metres d’altura.

Els treballs van començar dilluns 27 de novembre i està previst que s’allarguin dos setmanes. Tenen un cost de 59.858 euros, que finança l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Aquesta actuació es fa amb la finalitat de millorar la sonoritat de la sala, que al llarg de l’any acull destacats concerts en el marc dels Festival de Pasqua de música clàssica catalana i el Festival internacional de música d’estiu, entre altres... A més, el Paranimf és una sala polivalent on tenen lloc altres activitats com xerrades, jornades, presentacions, casaments...