Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Jornada "Cases Icòniques de Catalunya" a Cervera

Jornada "Cases Icòniques de Catalunya" a Cervera

El Museu de Cervera acollirà, divendres 24 de maig, la 3a edició de la jornada "Cases Icòniques de Catalunya", que comptarà amb la participació de professionals del sector museístic català i estatal.
Jornada "Cases Icòniques de Catalunya" a Cervera

Casa Museu Duran i Sanpere.

La jornada, amb el títol "Cases Museu: construint relats de vida", es desenvoluparà a l'Auditori Municipal. La presentarà Magda Gassó, cap del Servei de Museus de la Generalitat de Catalunya, i les ponències principals aniran a càrrec de Carmen Jiménez, subdirectora general de Museos Estatales; i Liliane Cuesta, conservadora del Museu Nacional de Ceràmica de València i experta en relats de gènere.
A la segona part de la jornada, es presentaran casos pràctics de la Casa Masó de Girona, la Casa Duran i Sanpere de Cervera, el Palau Güell de Barcelona i el Mas Miró de Mont-roig del Camp.

Cases Icòniques de Catalunya
La jornada s’emmarca en el projecte Cases Icòniques de Catalunya, una associació que reuneix edificis històrics residencials vinculats significativament al geni creatiu i artístic dels seus dissenyadors amb l’objectiu de crear un diàleg i una col·laboració entre les diferents institucions i béns patrimonials.
Actualment, formen part de Cases Icòniques de Catalunya,  la Casa Coll i Regàs (Mataró), Casa de les Punxes (BCN),  Casa Duran i Sanpere (Cervera), Casa Masó (Girona), Casa Museu  Amatller (BCN), Casa Vicens (BCN), Cases Singulars (BCN), Mas Miró (Mont-roig del Camp), Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú), Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages), Museu del Cau Ferrat (Sitges), Museu Pau Casals (El Vendrell) i el Museu Romàntic Can Papiol (Vilanova i la Geltrú).


Enllaç al programa i inscripcions a la jornada.