Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Intercanvi de les orquestres d'Oldenburg i Andreví

Intercanvi de les orquestres d'Oldenburg i Andreví

Dimecres 17 d’abril tingué lloc, al Paranimf de la Universitat, el primer concert del nou cicle de Primavera que organitza l’Associació d’Amics de la Música de Cervera. En aquesta ocasió el concert culminava l’intercanvi que la JugendOrchester Oldenburg –ciutat Alemanya de més de 160.000 habitants- i l’Orquestra Andreví del Conservatori han realitzat aquests dies.

El programa estigué format per l’Allegro de la Simfonia “Inacabada” de Schubert, el Concert per a clarinet i orquestra de Weber –amb Inga Meyer com a solista- i un repertori de bandes sonores format per: la Bella i la Bèstia, Memory i la Suite de la “Gladiator”. El concert clogué com a propina amb “Els Segadors”, que posà tot el públic d’empeus i va estar dirigit per Carlos Vázquez i Carles Gumí

L’intercanvi ha estat una manera positiva i engrescadora de motivar tot l’alumnat que formen ambdues orquestres, d’observar diferents cultures i maneres d’ensenyar, però també ha servit per fer nous amics, descobrir Cervera i el nostre país: des de Montserrat o la Sagrada Família, passant pel Gran Teatre del Liceu o el Festival de Pasqua.

L'orquestra Andreví viatjarà a terres alemanyes durant el proper estiu.