Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Inici del Cicle de concerts de tardor i lliurament d'orles als alumnes del Conservatori

Inici del Cicle de concerts de tardor i lliurament d'orles als alumnes del Conservatori

Diumenge 5 d'octubre s’obrí el Cicle concerts de tardor amb un recital dedicat als alumnes graduats del Conservatori que van acabar els estudis el curs passat i que enguany continuen estudis superiors: Marc Jiménez, Anna Arfelis, Montse Isanta i Pau Carbonell. A més, s’aprofità el concert per lliurar les orles a tots aquells alumnes que acabaren els seus estudis al centre cerverí entre les promocions 2001-2012 i la 2010-2011, acte que comportà un retrobament emotiu entre molts alumnes i professors.
Inici del Cicle de concerts de tardor i lliurament d'orles als alumnes del Conservatori

Entrega d'orles als alumnes del Conservatori.

El Cicle de concerts de tardor presenta una doble cita el cap de setmana vinent:

Per començar, dissabte 11 d'octubre, a les 19 hores, el conjunt de percussió alemany Bi-Cussion –sota la direcció de Jörg Prignitz- serà el protagonista a l’Auditori, que per aquesta cita tindrà entrada lliure. El grup està format per un bon nombre de joves percussionistes alemanys entre 9 i 21 anys que durant el mes d’octubre està recorrent diferents poblacions de Catalunya mostrant el seu espectacle i que durant més d’una hora faran del ritme intens i trepidant el protagonista del dia.
El diumenge 1, a les 18 hores, es presentarà a Cervera el Dalia Quartet. Format per Elena Rey i Oleguer Beltran, violins; la cerverina Anna Puig a la viola i Erica Wise, violoncel, ens oferiran a la primera part el Quartettsatz en do menor, D.703 de F. Schubert i el Quartet de corda número 1 sol major, KV 80 de W.A. Mozart. Mentre que a la segona part podrem sentir el Langsamer Satz d’A. Webern i el Quartet en fa menor op. 80 de F. Mendelssohn.

Una bona dosi musical pel cap de setmana, que a més s’allargarà la setmana següent al conservatori amb dues taules rodones amb la temàtica “La Música des de diversos angles”, que aniran a càrrec d’Albert Guinovart i Alfons Reverté (dia 20) i de David Esterri i David Puertas (dia 24).

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Música de Cervera).