Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Inici de la poda dels arbres a Cervera

Inici de la poda dels arbres a Cervera

La setmana passada va començar la poda dels arbres als carrers, places i parcs urbans del municipi, uns treballs que s’allargaran fins al mes de febrer.

Les tasques de poda es van iniciar als arbres del carrers del polígon industrial i de la zona del PP1 i aquesta setmana els treballs es porten a terme a la zona centre de la ciutat.

“Aquest any la poda ha començat més tard del que era habitual, però durarà fins al febrer i es podrà efectuar a tots els arbres que els fa falta”, segons el paer en cap i regidor de Serveis Municipals, Joan Santacana.

La Paeria senyalitza les zones on està previst treballar per evitar l’aparcament de vehicles i les molèsties als veïns. Els treballs de poda i retirada de les branques els efectua una empresa de jardineria contractada per la Paeria de Cervera.

La campanya de poda es porta a terme els mesos d’hivern aprofitant l’aturada vegetativa dels arbres. Consisteix a tallar les rames amb l’objectiu que tinguin un creixement més saludable. També s’evita la trencadissa de troncs i branques que poden afectar la via pública. 

Cervera, 30 de desembre de 2021.