Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Hugo Figueras guanya la Marató Vies Verdes Ulls Negres

Hugo Figueras guanya la Marató Vies Verdes Ulls Negres

L’atleta cerverí Hugo Figueras va vèncer en la 1a edició de la Marató de les Vies Verdes Ulls Negres, a Castelló, disputada diumenge 12 d’abril. Hugo Figueras va acabar la prova amb un temps de 2 h 34’ 33’’.
Hugo Figueras guanya la Marató Vies Verdes Ulls Negres

Hugo Figueras creu la meta com a guanyador (foto @MaratonVV).

Enllaç a la classificació oficial.

La 1a Marató Vies Verdes Ulls Negres va discórrer per la via verda Ulls Negres des del municipi de Barraques a Navaixes, a Castelló.

La competició forma part del Circuit de Marató i Mitja Marató nascut amb la denominació de ‘Marató Vies Verdes MVV’ i que està compost per altres cinc competicions d’aquestes característiques a Arganda del Rei, Girona, Tarragona, Còrdova i Vitòria.

Via verda Ulls Negres
Uneix Terol amb la província de Castelló. Actualment és la via verda més llarga de l’Estat espanyol amb un total de 160 quilòmetres. El seu naixement data  de 1907, quan es va construir per a transportar el ferro de les mines d’Ulls Negres (Terol) fins al port de Sagunt (València). Anys més tard, i a causa de l’augment de la producció minera el 1972, es va clausurar aquest traçat de ferrocarril per a realitzar el transport a través de les pròpies línies de Renfe. L’any 2002 es va decidir recuperar el seu traçat a través de llargs túnels, un treball que conclouria el 2008.