Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Hugo Figueras corre 160 km per l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil

Hugo Figueras corre 160 km per l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil

L’atleta cerverí Hugo Figueras ha aconseguit el repte de córrer 160 km en tres etapes amb l’objectiu de recollir fons per a la campanya “Ells no poden esperar” de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de Creu Roja.
Hugo Figueras corre 160 km per l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil

L'atleta cerverí Hugo Figueras.

El seu repte ha estat córrer 160 km en tres dies: el recorregut Cervera-Barcelona i la Marató de Barcelona. Divendres 13 de març va córrer de Cervera al Bruc, dissabte 14 del Bruc a Barcelona i diumenge 15 va disputar la popular Marató de Barcelona, que va acabar amb un temps de 2h 56'.

Per fer front a aquesta iniciativa l'atleta cerverí ha disposat de la col·laboració de la Paeria de Cervera, Fondistes Cervera, Esports Truga i Nutrisport.

Enllaç al reportatge al Telenotícies de TV3.

La campanya “Ells no poden esperar” té l’objectiu de garantir l’alimentació infantil mitjançant la sensibilització sobre les dificultats que pateixen les famílies més vulnerables i la captació de fons per a per fer front a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància. Hugo Figueras es proposa aconseguir 2.000 euros a benefici d’aquesta campanya.

Durant tota aquesta setmana podeu fer donatius per a la seva acció.
Podeu col·laborar amb la iniciativa fent les vostres donacions en aquest enllaç.