Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Guanyadors a Cervera de la campanya “Barris antics, compra i guanya”

Guanyadors a Cervera de la campanya “Barris antics, compra i guanya”

Dimecres 10 de juliol es va realitzar el sorteig dels premis de la campanya “Barris antics, compra i guanya” a Cervera, en què 30 persones van guanyar experiències turístiques en altres municipis catalans participants a la campanya.
Guanyadors a Cervera de la campanya “Barris antics, compra i guanya”

El sorteig es va realitzar a la plaça Major.

El sorteig va tenir lloc a la plaça Major, on una mà innocent va extreure d’una urna les 30 butlletes premiades. La regidora de Turisme, Roser Segura, va presidir el sorteig i va donar a conèixer el nom de les persones afortunades.

Llista amb les persones i el comerç guanyador.

La campanya “Barris antics, compra i guanya” es va desenvolupar durant el mes de juny als comerços del nucli antic de Cervera que s’hi van adherir. Al comprar en aquests establiments, els clients rebien una butlleta que havien d’emplenar amb les seves dades personals i dipositar en una urna.

D’aquesta manera es pretén incentivar les compres als comerços dels nuclis antics i les persones guanyadores poden gaudir d’una experiència turística en un dels municipis organitzadors.

La Xarxa de barris antics amb projectes la formen: Balaguer, Calaf, Calafell, Cardona, Centelles, Cervera, el Vendrell, Falset, Figueres, Juneda, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, Llagostera, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

Les persones d’aquests municipis a les quals ha tocat una experiència turística a Cervera la podran gaudir el dia 1 de desembre. Cervera els oferirà una visita guiada al centre històric i al CAT, un val de 10 euros per gastar al Mercat de Nadal, un dinar per a dos persones i un lot de productes.