Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb la millora de l'equipament de la residència Mare Janer de Cervera

Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb la millora de l'equipament de la residència Mare Janer de Cervera

El Patronat de la Residència Mare Janer, presidit pel paer en cap, Joan Santacana, ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank per millorar l’equipament de la residència amb la compra de deu llits elèctrics i deu taules auxiliars.

CaixaBank aportarà 13.350 euros, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”.

La signatura del conveni de col·laboració va tenir lloc a les dependències de la Paeria de Cervera. A l’acte protocol·lari hi van assistir el paer en cap i president del Patronat de la Residència Mare Janer, Joan Santacana; el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida, Víctor Martínez; el director d’àrea de negoci CaixaBank, Joan Miquel Pascual; la directora de la residència, Imma Vila; el secretari del Patronat de la Residència, Josep Civit, i la tresorera en funcions, Teresa Ramon.

El conveni preveu una donació econòmica de 13.350 euros per al Patronat de la Residència Mare Janer de Cervera, que permetrà millorar l’equipament amb deu llits elèctrics i deu taules auxiliars.

Actualment la residència disposa de llits manuals, que no faciliten la feina dels gerontòlegs. Amb els llits elèctrics, amb elevadors, es millorarà la seguretat de les persones residents, ja que faciliten el seu tractament i la seva correcta recol·locació. També es millora la salut de les persones treballadores del centre, ja que s’eviten dolors de columna i lesions musculars.

Les taules auxiliars també seran d’utilitat, sobretot en temps de pandèmia de Covid-19, ja que de vegades les persones residents han de restar a les habitacions per sectoritzacions o confinaments.

El paer en cap, Joan Santacana, ha “expressat el seu agraïment per la col·laboració i ha elogiat la tasca del personal de la residència en aquests moments difícils”. La directora de la residència, Imma Vila, també s’ha mostrat agraïda i ha destacat que “els nous llits elèctrics permetran millorar la seguretat de residents i la salut dels treballadors”. 


Cervera, 20 de novembre de 2020.