Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Fira de Nadal en dos caps de setmana de desembre

Fira de Nadal en dos caps de setmana de desembre

La Paeria de Cervera torna a organitzar la Fira Mercat de Nadal en dos dates i en dos llocs diferents: el diumenge 3 de desembre a la plaça Major i el dissabte 9 al carrer General Güell.
Fira de Nadal en dos caps de setmana de desembre

Cartell de la Fira de Nadal.

El tradicional mercat de la plaça Major es farà diumenge 3 de desembre, de les 11 a les 14.30 hores, amb actes diversos: taller de fanalets de Nadal, taller de maquilllatge a càrrec dels Pastorets, degustació de caldo, castell inflable per als infants, i “Busca el que no encaixa”, nova activitat organitzada per l’Associació de Comerciant i Professionals del nucli antic. Abans, el dissabte 2 a les 18 hores, s’inagurarà una exposició de pessebres i de nadales a l’església de Sant Joan.

El carrer General Güell es va estrenar l’any passat com a nova ubicació del Mercat de Nadal, després de les obres de transformació d’aquest vial en zona preferent per a vianants. El Mercat va tenir èxit i enguany la Paeria ha decidit repetir-lo en aquest emplaçament el dissabte 9 de desembre. La principal novetat serà la Festa de la xocolata, amb l’organització de tallers, xerrades, degustacions i la presència de 8 parades de productors. Es completarà amb altres activitats com una cantada de nadales, jocs al carrer...

Enllaç a la programació.