Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Festa grossa a Cervera per homenatjar els campions del món de motociclisme Àlex i Marc Márquez

Festa grossa a Cervera per homenatjar els campions del món de motociclisme Àlex i Marc Márquez

Dissabte 9 de novembre Cervera celebrarà la rua dels campions, amb una gran festa al centre de la ciutat per homenatjar els germans Àlex Márquez, campió del món de Moto2, i Marc Márquez, campió del món de MotoGP.
Festa grossa a Cervera per homenatjar els campions del món de motociclisme Àlex i Marc Márquez

Cartell de la festa.

A les 17 hores està prevista una roda de premsa dels dos pilots al Paranimf de la Universitat. Els aficionats podran seguir aquest esdeveniment a través d’una pantalla instal·lada a la plaça Universitat.

A les 17.30 hores està prevista una actuació musical a la plaça Pius XII.

La rua festiva començarà a les 19 hores, amb la sortida del camió des de l’edifici de la Universitat i un recorregut fins a la plaça Pius XII passant per la plaça Sant Miquel, el carrer Santa Anna i la rambla Lluís Sanpere.

A l’arribada a la plaça Pius XII, a les 20 hores, Àlex i Marc Márquez pujaran a l’escenari des d’on celebraran els campionats del món amb l’afició. 
L’acte es podrà seguir des de tota la plaça Pius XII i la plaça Universitat a través de pantalles gegants.

A la plaça Pius XII, l’organització habilita un espai per a persones amb mobilitat reduïda. L’aforament és limitat i cal reservar la plaça prèviament a la Regidoria de Serveis Socials de la Paeria (tel. 973 53 00 25 o serveissocials@cerverapaeria.cat).

Horari especial de visita a l’exposició “I’m 93 Marc Márquez”
L’espai expositiu que Cervera dedica als pilots amplia horari de visita el divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10. Divendres estarà obert d’11 a 14 i de 18 a 20 hores; dissabte, d’11 a 20 hores; i diumenge, de 10 a 14 hores. L’exposició és al Museu Comarcal (carrer Major, 115).

Emissió de la festa en directe a les televisions locals de Catalunya
Els periodistes de Lleida TV Aleix Bergés i Eva Cortijo presentaran un programa especial, que inclourà la retransmissió de la rua i la festa final, així com entrevistes als protagonistes i reportatges. El programa es podrà seguir en directe dissabte, a les 19 hores, per Lleida TV i altres televisions locals catalanes. Podeu consultar la llista de teles en aquest enllaç.

Emissió en directe per les xarxes socials de Box Repsol
Al llarg de jornada informarà del desenvolupament de la festa a través de les xarxes socials Twitter i Facebook. A partir de les 17 hores des del seu perfil a Facebook retransmetrà l'esdeveniment en directe.

Enllaç a la notícia de TV3 "Cervera escalfa motors per celebrar els títols mundials dels germans Márquez".