Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Exposició de pessebres a l'església de Sant Joan

Exposició de pessebres a l'església de Sant Joan

Durant les festes de Nadal, a l'antiga església de Sant Joan, es pot visitar una exposició de diferents pessebres: un de fet amb material reciclat per alumnes de les tres escoles de Cervera, un de creat amb ferro per Jaume de Bargas, altres també amb materials reciclats fets per Paquita Lara i el retallable dissenyat per Alba Feliu.
Exposició de pessebres a l'església de Sant Joan

Exposició de pessebres a la sala de Sant Joan.

L’exposició, que es va inaugurar el dissabte 8 de desembre, està rebent molts visitants. Té molt bona acollida per part del públic infantil, que poden jugar amb les figures d’un pessebre col·locat al mig de la sala, i també pels adults, que veuen noves modalitats de construcció de figures i de pessebres.

L’organitza l’Associació de Pessebristes de Cervera, amb la col·laboració de la Paeria. Es pot visitar durant les festes de Nadal en el següent horari:
Dies 9, 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de desembre: de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.
Dies 24 i 25 de desembre i 1, 5 i 6 de gener: de 18 a 20 h.

La mateixa associació també organitza, un any més, el concurs de pessebres tradicionals i artístics. Les inscripcions estan obertes fins al diumenge 23 de desembre. Les visites als pessebres es faran els dies 27 i 28 i els premis es lliuraran el diumenge 30, a la mitja part de la representació dels Pastorets, al Gran Teatre de la Passió.
Totes les persones participants rebran com a obsequi el pessebre retallable que ha fet Alba Feliu Barrientos, inspirat en la portalada de la Universitat de Cervera.

Inscripcions en aquest enllaç a la web de l'Associació de Pessebristes.