Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Èxit de públic a la primera edició del MMEU

Èxit de públic a la primera edició del MMEU

La iniciativa Moments Màgics Espais Únics (MMEU), de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, ha esdevingut un aparador d’activitats culturals "Sota Teulada" al llarg de tot el cap de setmana.
Èxit de públic a la primera edició del MMEU

Concert de Beth a cal Corominas (foto Marc Castellà).

Del divendres 8 al diumenge 10 de març un total de 1.200 persones han vist espectacles de dansa, música, teatre, poesia, recuperació patrimonial, així com un espai gastronòmic amb tastos i maridatges.

El cicle de microaccions artístiques en espais singulars es valora molt positivament des de l’organització.
Segons explica Marc Comas, comissari de Cervera Capital de la Cultura Catalana: “Hem assolit els objectius marcats, atès que la resposta ha estat molt bona, amb un còmput global de 1.200 persones que han assistit als espectacles, tots d’alt nivell artístic. S’ha creat nous públics, ja que en tots ells hi havia perfils molt diversos. I no només un nou públic sinó entusiastes, que han recomanat les propostes i han fet venir més gent”.
Comas ha valorat molt positivament els espais, “que han funcionat molt bé com a escenaris”, així com el fet d’haver posat en valor els artistes del territori tant en propostes pròpies com en propostes artístiques de companyies referents nacionals. Cal recordar que una vintena de ballarins de dues escoles de dansa de la comarca van ballar a la peça “Halab” de la Companyia de dansa Sol Picó.

Aquests dies Cervera també s’ha convertit en un pol d’atracció per al turisme i l’oferta d’espectacles ha permès dinamitzar l’hostaleria local.

El ‘MMEU’ ha sigut un aparador d’accions artístiques de petit format i poca durada, on la música, el teatre, la dansa, la poesia, l’art urbà o la gastronomia han servit perquè els espectadors descobreixin espais i racons de Cervera. El projecte preveu una segona part, anomenada ‘Cel Obert’, que se celebrarà al mes de juliol.

Informació aportada per Comunicant Bona Premsa. 

Enllaç a la notícia de La Segarra TV.